BELEDİYE

Küçükçekmece'de masal diyarı gibi festival çoşkuyla kutlandı

4’üncü düzenlenen Uluslararası Masal İstanbul Festivali Küçükçekmece’de rengarenk görüntülere sahne oldu.

Abone Ol

Küçükçekmece Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü'nün katkıları ve SEİBA işbirliği ile düzenlenen Uluslararası Masal İstanbul Festivali dördüncü yılında coşkuyla kutlandı. Festival ilk olarak genç miniklerin kortej alanındaki folklorik dansları ile başladı. Ardından Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi'nin teşrifleriyle kortej yürüyüşü başladı.Kültür müdürü Günay Özkılıç, teşekkür konuşması yaparak vatandaşları Masal İstanbul’a davet etti.   

"YAŞANABİLİR MUTLU KÜÇÜKÇEKMECE HEDEFİMİZ"

Çebi vatandaşları selamlarken, "Küçükçekmece'de gençlerimizin kültür, sanat ve spor alanında geliştirmeye çalışıyoruz. Yaşanabilir ve mutlu bir Küçükçekmece oluşturuyoruz. Masal İstanbul'a gelerek miniklerimize küçük yaşta hayal gücünü öğretelim."dedi.

MİNİKLERDEN ÇEBİ'YE YOĞUN İLGİ

Çebi, sahneye gelen gençler ile sohbet etti. Miniklerin yoğun ilgisi sonrası Çebi'den bisiklet istemeleri ise yüzleri güldürdü. 

MASAL İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE’Yİ DOLAŞACAK

Nazlı Çevik Azazi sevilen masallarını okurken dans gösterileri sergilendi. Festivalde minikler çok eğlendi. Festival 10 Haziran'a kadar Küçükçekmece'de farklı noktalarda sürecek. 

SON DURAK DEPREMZEDELER OLACAK

Küçükçekmece Belediyesi depremzedeleri unutmadı. Hatay'da Masal İstanbul, depremzedelere umut olacak.SÜLEYMAN ÇAY/ KENT YAŞAM HABER MERKEZİ