Törene katılanlar arasında Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, MHP eski İstanbul Milletvekili Atilla Kaya, Küçükçekmece Meclis Üyesi Yahya Yılmaz Tekin ve Başakşehir Belediye Meclis Üyesi Zekeriya Tuncay gibi tanınmış isimler yer aldı. Ayrıca, İstanbul’un çeşitli bölgelerinden birçok siyasi, iş insanı ve çiftin yakın arkadaşları da bu özel gün için bir araya geldi.

ÇEBİ “BİRLİKTELİĞİNİZ ÖMÜR BOYU SÜRSÜN”

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, törende yaptığı duygusal konuşmada çifte mutluluklar diledi. Çebi, “Her zaman mutlu olmanızı diliyorum. Atatürk’ün ilke ve inkılapları dâhilinde ülkemiz için iyi ve başarılı bireyler olmanızı temenni ediyorum ve bu şekilde gelenek ve göreneklerimizi devam ettirmemiz çok önemlidir aile kavramı bizler için çok kıymetli olduğunu kültür yapımızdan belidir,” dedi. Başkan Çebi’nin konuşması, davetlilerden büyük alkış aldı ve çiftin ailesi için özel bir anı olarak kaydedildi.

Devletten gençlere 'lüks tatil' imkanı; KYK yurtları ücretsiz oldu Devletten gençlere 'lüks tatil' imkanı; KYK yurtları ücretsiz oldu

DAVETLİLER ÇİFTİN MUTLULUĞUNU PAYLAŞTI

Etkinlikte davetliler, çiftin mutluluğunu paylaştı ve onlara iyi dileklerde bulundu. Çiftin aileleri, Melek ve Turgut Tarhan ile Bahar ve Şükrü Kavak, bu özel günde ev sahipliği yaparak konukları ağırladılar. Aileler, konukları kapıda karşılayarak herkesle tek tek ilgilendi ve teşekkürlerini iletti.

ÇİFTİN AİLELERİ VE DOSTLARINDAN DESTEK

Vildan ve Özkan’ın aileleri, bu özel günün hazırlıklarında büyük rol oynadı. Melek ve Turgut Tarhan ile Bahar ve Şükrü Kavak, törenin her ayrıntısıyla ilgilendi ve konukların rahat etmesi için ellerinden geleni yaptılar. Aileler, bu özel günü çocukları için unutulmaz kılmak adına büyük bir özen gösterdi.

Bu özel günde nişana katılan davetliler takılarını takarak ardında çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Yusuf Hakkı Doğan

Editör: Yusuf Hakkı Doğan