Kendisini ‘1960’ta doğdum, ilkokulu bitirdikten sonra 1974 te İstanbul’a geldim, küçük yaşta gurbetle tanıştım’ sözleri anlatan, şarkıları ile gönüllerde taht kuran Iğdırlı sanatçı Latif Ayyıldız, aldığı son ödülüyle başarılarına bir yenisini daha ekledi.

ÜLKESİ İÇİN ÖN PLANDA BİR İSİM

Özer'den  kitaplara 'ses' olun çağrısı Özer'den kitaplara 'ses' olun çağrısı

Toplumsal olaylarda ön plana çıkan sanatçı Ortadoğu başta olmak üzere İslam coğrafyasında yaşanan savaş ve insanlık dramına dikkati çekmek için, dağcıların oluşturduğu ekip eşliğinde Iğdır'daki Zor Dağı'nın zirvesine tırmanarak klip çekmiş, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen depremzedeler için verdiği destekle takdir toplamıştı.

HAYRANLARI İLE PAYLAŞTI

Sevilen sanatçı Latif Ayyıldız başarılarına bir yenisi de ekledi. Ayyıldız son olarak 2024 Uluslararası Altınyıldız ödülüne layık görüldü. Ayyıldız sevincini hayranları ile paylaştı.

GURUR VE SEVİNÇ BİR ARADA

Ödülü ile birlikte verdiği bir pozu paylaşan sanatçı Latif Ayyıldız duygularını şu sözlerle anlattı: “Birçok kategoride düzenlenmiş olan 2024 uluslararası Altınyıldız ödülünde otuz yıllık bir sanat geçmişimde 300’e yakın söz ve müziği kendime olan eserlerimle bu güne kadar aldığım ödüllere bir ödül daha eklemenin haklı gururunu sevincini yaşamaktayım.  Bu sevincimi sizlerle paylaşmak istedim. Sizlerden aldığım sevgi desteğiyle sanat yolumda ilerlemeye devam ediyorum. Bu ödülü tüm dinleyicilerin sizler adına aldığımı belirtmek isterim. Çicek olmadan arı bal yapamaz sizlerin sevgi desteği olmadan bizler bu ödülleri alamayız varlığınız daim olsun.  İnşallah, sevgilerimle…"

Editör: HABER MERKEZİ