Narin Güran cinayetinde 'delil' niteliğinde olabilecek yeni bir ayrıntı ortaya çıktı.

Diyarbakır'da katledilen 8 yaşındaki Narin Güran soruşturmasında başsavcılık yeni bulgulara ulaşmış; buna göre, Narin’in 21 ağustos günü saat 15.15’te eve gittikten kısa bir süre sonra boğularak öldürüldüğü netleşmişti. Son olarak, 29 Ağustos tarihinde bir canlı yayına yansıyan Arif Güran'ın balkonundaki battaniye ve halılar gündem oldu.
Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe köyünde, kaybolduğu izlenimi verildikten 21 gün sonra cesedi bir çuval içinde derede bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın katledilmesine ilişkin soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.

Son olarak, 29 Ağustos tarihinde bir canlı yayına yansıyan Arif Güran'ın balkonundaki battaniye ve halılar gündem oldu. 

Dozerle daldı; Arnavutköy'de ceviz ağacı yüzünden ölümcül kavga çıktı Dozerle daldı; Arnavutköy'de ceviz ağacı yüzünden ölümcül kavga çıktı

Halk TV'den Ferit Demir'in ortaya çıkardığı ayrıntıda, evin balkonunda kurumaya bırakılmış birçok halı, yolluk, örtü ve ayrıca battaniye de görülüyor.

Ferit Demir, X'ten yaptığı paylaşımda, "Narin nasıl katledilmiş,  kanıtlar nasıl yok edilmiş işte gerçek deliler Arif Güran'ın balkonunda asılı duruyor. Kanıt yok diyen bir güruh grubu  var, kıyafetler halılar yıkanmadı diyen bir çevre var. Baba Arif Güran evde hiç bişey yıkanmadı dedi defalarca. Şimdi birileri bu kanıtlara bakıp utanır mı acaba. Bakın bu yıkama kanıtlarını 29 Ağustos'ta Arif Güran'ın evinin önünde ve balkonunda yayın yapan bir TV kanalının görüntülerinin içinde buldum. Gazeteci arkadaşlar farketmeden önemli kanıtları görüntülemişler.  Arif Güran'ın evinin balkonuna bakın, yıkanıp kurutmaya bırakılan, halılar var, battaniye var, yolluklar, örtüler var. Bunlar neden yıkandı?" notunu düştü

Editör: HABER MERKEZİ