Siyaset gündemi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in CHP Genel Merkezi'nde bir araya gelmesinin ardından 'normalleşme' polemikleriyle sürüyor.

Bugün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin dün yaptığı konuşmaya ilişkin cevaplarını verdi. Özel, "Bahçeli eğer içinde bulunduğu ittifaktan memnun değilse bizim oluşturduğumuz Türkiye İttifakı'na katılabilir" dedi.

"NORMALLEŞME SİNAN ATEŞ'İN KATİLLERİ ORTAYA ÇIKMASIN DİYE İSTEMİYORLAR"

Elinde bıçağıyla kafede Araplara küfür ederek tehditler savurdu Elinde bıçağıyla kafede Araplara küfür ederek tehditler savurdu

MHP kurmayları Semih Yalçın ile İzzet Ulvi Yönter'e yönelik eleştirilerde bulunan Özel, "MHP içinde çok saygın insanlar var. Bu insanların da o iki isimden yaka silktiğini biliyoruz. Biz onların seviyelerine inmeyelim. Onlar Türkiye'de normalleşmeyi istemiyor çünkü normalleşen bir Türkiye'de Ülkü Ocakları eski Başkanının naaşı başkentin ortasında sahipsiz kalmaz. Biz Sinan Ateş'e de eşine ve çocuklarına da kamuoyu vicdanı için sahip çıkıyoruz." ifadelerini kullandı.

Editör: Editör Yazar