BELEDİYE

Silivri’nin Gururu Müjdat Gürsu Unutulmadı

Silivri’de, Silivri’nin yetiştirdiği futbolcu Müjdat Gürsu anısına Veteran Futbol Turnuvası düzenlendi. Turnuvaya Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu da katıldı. Başkan Balcıoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen açılış maçı, futbolseverleri bir araya getirdi.

Abone Ol

Silivri Belediyesi, Silivri’nin yetiştirdiği futbolcu Müjdat Gürsu hatırasına Veteran Futbol Turnuvası düzenledi. Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’nun da katıldığı turnuvada, dört takım dostluk ve rekabet içinde mücadele etti. Turnuvada, Silivri SESYAD, Silivri Veteran, Silivri Master ve Selimpaşa Veteran takımları mücadele etti.

Turnuvanın açılışında konuşan Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri'nin yetiştirdiği en önemli değerlerden biri olan Müjdat Gürsu'yu anmak ve onun adına düzenlenen bu anlamlı turnuvada bir arada olmaktan onur duyduğunu dile getirdi. Başkan Balcıoğlu, spora vakit ayırıp Silivri’ye değer kattıkları için tüm sporculara teşekkürlerini iletti.

 “MÜJDAT GÜRSU GENÇLERİMİZİN UMUDUDUR”

Müjdat Gürsu’nun Silivri’nin gururu olduğunun altını çizen Başkan Balcıoğlu, "Bugün burada Silivri'nin yetiştirdiği nadir futbolculardan ve milli gurularımızdan olan Müjdat Gürsu'yu anmak için toplandık. Müjdat Gürsu, Silivri için büyük bir değerdir ve gençlerimizin umududur. Gençlerimiz hayal kurmak zorunda ve hayallerinin peşinden koşacak rol modeller gördüklerinde motivasyonları artıyor. Biz yerel yöneticiler olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya gayret ediyoruz" dedi.

Başkan Balcıoğlu, Silivri'de gençlere fırsat verildiğinde neler yapılabileceğini iyi gördüklerini belirtti. Gençlerin profesyonel sporcu olmasa da ahlaklı ve topluma yararlı bireyler olmaları gerektiğine dikkat çeken Balcıoğlu, gençlerin doğru kişilerin elinde olması gerektiğinin önemini vurguladı.

Ayrıca, Yazar Ufuk Bek ve Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Ali Tontaya da turnuvaya katılım sağladı. Yazar Ufuk Bek, Müjdat Gürsu’yu anarak, onun anısına düzenlenen etkinliklerin devam etmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Ali Tontaya ise, bu tür organizasyonların Müjdat Gürsu’nun hatırasını yaşatmaya devam edeceğini vurguladı. Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’na spora verdiği önemden dolayı teşekkür eden Tontaya, bu tür turnuvaların devam etmesi gerektiğini söyledi.