BELEDİYE

Tuzla'dan Şile'ye Yeşil Bir Sel: Ortak Çalışma Büyük Beğeni Topladı

Tuzla ve Şile Belediyesi arasındaki örnek iş birliği çalışması sosyal medyada büyük beğeni topladı. Son olarak iki ilçe arasındaki hız kesmeden devam eden çevre temizlik çalışmaları Şile genelinde tamamlanma aşamasına geldi.

Abone Ol

Tuzla Belediyesi ile Şile Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Şile’nin dört bir yanında yoğun bir ot biçme faaliyeti gerçekleştirerek örnek bir iş birliği sergiliyor. Bu ortak çalışma, belediyeler arası birlik ve dayanışmanın başarılı bir örneğini teşkil ediyor.

BELEDİYELER ARASI İŞ BİRLİĞİ VE ÖRNEK DAYANIŞMA

Yürütülen çalışmalara ilişkin son durumu Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı sosyal medya hesabından "Belediyeler arası birlik ve dayanışmanın en güzel örneklerinden biri olan bu çalışmaya katılan tüm Tuzla ve Şile Belediyesi çalışanlarına gönülden teşekkür ediyorum" notuyla paylaştı.

“HALKIMIZA HİZMET İÇİN GÜCÜMÜZÜ BİRLEŞTİRDİK”

Çalışmaları yerinde inceleyen Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı, “Şile halkının daha temiz ve yeşil bir ilçede yaşaması için ortak yaşam alanlarını temizlemeye ve yeşillendirmeye devam edeceğiz. Tuzla Belediyemizin Park ve Bahçeler Şefliği bugün bizlere destek olmak için ilçemize geldi. Bu vesileyle Tuzla Belediye Başkanı Sayın Eren Ali Bingöl’e, Eren kardeşime, çok teşekkür ediyorum. Belediyelerimiz arasındaki birlik ve beraberliği en iyi şekilde kullanarak halkımıza hizmet edeceğiz." dedi.

https://x.com/erenalibingol/status/1826327464978567655

"DAYANIŞMANIN GÜCÜNÜ BİR KEZ DAHA GÖSTERDİK"

Özgür Kabadayı'nın paylaşımına ise Eren Ali Bingöl "Birlikten doğan güçle, güzel işler başarıyoruz!" diyerek karşılık verdi. Eren Ali Bingöl paylaşımında "Tuzla ve Şile Belediyeleri olarak el ele vererek başlattığımız temizlik çalışmalarında, dayanışmanın gücünü bir kez daha gösterdik" ifadelerini kullandı.

ÇEVRESEL DEĞERLER KORUMA ALTINDA

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Park ve Bahçeler Şefliği tarafından yürütülen çalışmalarla, Şile’deki yeşil alanların temiz, düzenli ve sağlıklı olması hedefleniyor. Bu çalışmalar kapsamında Tuzla Belediyesi toplam 40 personel ile faaliyet gerçekleştiriliyor.