BELEDİYE

Tuzla’nın ‘Yerel Paydaşları’ buluştu

Tuzla’da bulunan sivil toplum kuruluşlarının bir araya geldiği Yerel Paydaş Buluşması’nın ilki, Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl’ün katılımıyla gerçekleşti.

Abone Ol

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının bir araya geldiği Yerel Paydaş Buluşması'nın ilkini gerçekleştirdi. Başkan Bingöl, her gün onlarca görüşme yapmalarına rağmen, randevu sırasında bekleyen sivil toplum kuruluşlarının sayısının 700'ü geçtiğini dile getirirken, Tuzla’da bulunan sivil toplum kuruluşları ve derneklerle aynı çatı altında buluşmak için düzenli olarak Yerel Paydaş Buluşması’nı düzenleyeceklerini vurguladı.

BİNGÖL: STK’LARI ÇOK BÜYÜK BİR PAYDAŞ OLARAK GÖRÜYORUZ

Dernek yöneticileriyle daha hızlı bir araya gelmek amacıyla bu buluşmaları düzenlediklerini söyleyen Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, “Biz de dernek başkanlarımızla, dernek yöneticilerimizle daha hızlı bir araya gelelim ve bir yemekte buluşalım dedik. Ben, başkan yardımcılarımız, müdürlerimiz, meclis üyelerimiz Tuzla’mızın kronik sorunların çözümünde sivil toplum kuruluşlarını çok büyük bir paydaş olarak görüyoruz. Bu yüzden sorunların çözümünde bizimle iletişimde olmanız çok önemli. Tuzlalı hemşehri derneklerine bağlı Tuzlalı komşularınızın sorunlarını çözmemizde bize rehber olun. Sizin rehberliğinizde Tuzlalı komşularımızın sorunlarını çözmekten büyük bir mutluluk duyacağız” şeklinde konuştu.

“TUZLALI KOMŞULARIMIZLA BULUŞMAYA DEVAM EDECEĞİM”

Başkan Eren Ali Bingöl, sözlerine şöyle son verdi:

“Bu dönemde Tuzla'nın ekonomik sorunlarına çözüm bulmak için yola çıktık. Halkımızın da büyük bir teveccühü oldu. Bu teveccühe layık olacağımızı bilmenizi isterim. Haddimizi bileceğimiz, ego yapmayacağımız, sadece işimize odaklanacağımız bir dönem olacak. Şu anda bazen iletişim kurmakta zorlanıyoruz çünkü düzeni kurmaya çalışıyoruz. Düzeni kurduktan sonra belediye binasında hiç durmamayı planlıyorum. Ama düzen kurulana, görüşmeler ve ziyaretler devam edene kadar bu şekilde görüşmek zorundayız. Sonrasında ben sahada olacağım. En iyi bildiğim işi, pazarları, esnafları ziyaret edeceğim. Tuzlalı komşularımızla Tuzlalı sokaklarında buluşmaya devam edeceğim.” KENT YAŞAM HABER MERKEZİ