BELEDİYE

Yücespor yeniden futbolcu fabrikası olacak

Bakırköy Belediyesi, Beşiktaşlı Ali Gültiken, Galatasaray'ın unutulmaz futbolcularından Gökmen ve Yasin Özdenak kardeşler gibi birçok ismi Türk futboluna kazandıran Yüce Spor’un saha ve tesislerini yeniliyor.

Abone Ol

Yıllarca Beşiktaş forması giyen Ali Gültiken, Galatasaray'ın unutulmaz futbolcularından Gökmen ve Yasin Özdenak kardeşler gibi birçok ismi Türk futboluna kazandıran Yüce Spor’un tesisleri Bakırköy Belediyesi tarafından yenileniyor. Sahasından soyunma odalarına, duş alanlarından dinlenme bölümüne kadar baştan aşağı yenilenen Yüce Spor tesislerini gezen Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr.  Ayşegül Ovalıoğlu, “Bizim için çok kıymetli olan ve Bakırköy’ümüze marka değeri katan bir kulübümüz. Göreve geldiğimizden itibaren sahamızı daha iyi bir hale getirmek için çalışmalarımıza başlamıştık” diye konuştu.

“DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Yüce Spor’un Türk futboluna çok kıymetli oyuncular kazandırdığını söyleyen Ovalıoğlu, “1954 yılında kurulan Yüce Spor, amatör ligde oynayan bir takımımız. Çok kıymetli efsane Beşiktaşlı futbolcumuz Ali Gültiken, Galatasaray'ın unutulmaz futbolcularından Gökmen ve Yasin Özdenak kardeşlerin yetiştiği, çalıştığı bir spor kulübümüz. Halen de Bakırköy’ümüzde hizmet vermeye, yüzlerce çocuğumuzu eğitmeye, yetiştirmeye devam ediyor. Biz de bu noktada elimizden gelen tüm desteği veriyoruz. Bakırköylüler el birliğiyle kendi takımlarına destek vermeye devam edecek.” dedi.

“MİLLİ SPORCULAR YETİŞTİRECEĞİZ”

Bakırköy Belediyesi’nin verdiği destekten dolayı memnuniyetlerini dile getiren Yüce Spor Kulübü Başkanı İbrahim Mamati ise “Bize verdikleri desteklerden dolayı Ayşegül Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bu, gençliğe bir hizmettir. Çok güzel bir tesis oldu. Burayı tekrar futbolcu yetiştiren, milli sporcular yetiştiren bir kulüp haline getirmek için çalışacağız” şeklinde konuştu.