21 BRANŞTA ÜCRETSİZ SPOR EĞİTİMİ

Küçükçekmecelilerin küçük yaşlardan itibaren ilgi ve yetenekleri doğrultusunda spor yapmasını destekleyerek, sporu yaşam tarzı haline getirmeyi amaçlayan Küçükçekmece Belediyesi; Yaz Spor Okulları’nda 21 branşta ücretsiz spor eğitimi veriyor. 

7-14 yaş arası çocuklar; jimnastik, voleybol, basketbol, futsal, futbol, badminton, masa tenisi, taekwondo, Spor Lisesi –BESYO –POMEM-PMYO hazırlık kursları, voleybol, atletizm, karate branşlarında alanında uzman eğitmenlerden eğitim alırken, yetişkinlere yönelik ise, fitness, zumba, pilates ve reformer pilates kursları yaz boyunca devam edecek. Yaz Spor Okulları’nda down sendromlu ve atipik otizmli çocuklara yönelik ücretsiz spor eğitimleri de sürüyor. 6-12 yaş aralığındaki çocukları kapsayan eğitimle, çocukların yaşamsal becerilerinin geliştirilmesi ve sosyal uyum becerilerini geliştirmeye yönelik katkı sağlanması hedefleniyor.

Esin Köymen: Madımak Katliamı'nı Unutmadık, Adalet Talep Ediyoruz Esin Köymen: Madımak Katliamı'nı Unutmadık, Adalet Talep Ediyoruz

Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Yaz Spor Okulları, beden eğitimi öğretmenleri ve antrenörler tarafından, her branşta haftada 2 gün, 2 saat hizmet veriyor. 444 4 360/7996-7997 numaralı telefondan spor okulları ile ayrıntılı bilgi edinilebilir. 

Editör: Yusuf Hakkı Doğan