Bakırköy'de bulunan okulların tadilat, mekanik bakım onarım, spor alanı ve bahçe düzenlemesi, iç ve dış cephe boyası ihtiyaçlarını tamamlayan Bakırköy Belediyesi, çocukların hijyenik bir ortamda eğitim görmeleri için temizlik ihtiyaçlarını da karşılamaya başladı. Görevlendirilen Bakırköy Belediyesi temizlik personelleri, okulları Bakırköy’e yakışır hale getirdi.

Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu, sosyal belediyecilik ilkesi doğrultusunda ilçedeki okullara destek olmaya devam ediyor. Yaz tatilinde okulların tüm bakım ve onarımlarını yaptıran Başkan Ovalıoğlu, çocukların temiz ve hijyenik bir ortamda eğitim görmeleri için temizlik personellerini okullarda görevlendirdi.

Polonez işçilerinden ters kelepçeli eylem Polonez işçilerinden ters kelepçeli eylem

Okullarda çalışmaya başlayan temizlik görevlileri okulları baştan aşağı temizliyor. Eğitim dönemi boyunca okullarda çalışmaya devam edecek görevliler, okulları Bakırköy’e yakışır halde tutacak.

Bakırköylü çocuklara her alanda destek olmaya devam edeceğini ifade eden Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu, “Çocuklarımızın Bakırköy’e yakışır bir ortamda eğitim görmeleri için yaz ayında okullarımızın bakım ve onarımlarını yaparak yeşil alanlarını düzenlemiştik. Okulların açılmasıyla temizliklerini yaptığımız okullara desteğimizi sürdürme kararı aldık. Bakırköy Belediyesi görevli personellerimiz okullarda olmaya devam edecek. Her şey çocuklarımızın daha hijyenik ve temiz bir ortamda eğitim almaları için. Onlara her alanda destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Editör: HABER MERKEZİ