Geçtiğimiz haftalarda Mahalle Buluşmalarına başlayan ve bu kapsamda Ömerli, Hüseyinli, Koçullu ve Sırapınar sakinleriyle buluşan Başkan Çerkez, 21 Mahalle muhtarıyla Güngören Sosyal ve Spor Tesislerinde düzenlenen programda buluştu.  Toplantıya muhtarların yanı sıra İETT Yolcu Hizmetleri ve İletişim Dairesi Başkanı Müfit Yetkin, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı ve Çekmeköy Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü de katıldı. Programda mahalle muhtarları mahallelerinde bulunan sorunları ve vatandaşlardan aldıkları talepleri Başkan Çerkez’e aktardı. Başkan Çerkez tüm talepleri tek tek not alarak çözüm yolları üzerine projeler üretilmesi için birim müdürlerine iletti.

İBB'den Öğrencilere LGS Tercih Desteği: Ücretsiz Danışmanlık Başlıyor İBB'den Öğrencilere LGS Tercih Desteği: Ücretsiz Danışmanlık Başlıyor

Programda mahalle muhtarları mahallelerinde bulunan sorunları ve vatandaşlardan aldıkları talepleri Başkan Çerkez’e aktardı. Başkan Çerkez tüm talepleri tek tek not alarak çözüm yolları üzerine projeler üretilmesi için birim müdürlerine iletti. 

ÇERKEZ: YERİNDE VE HIZLI ÇÖZÜMLER 
Mahalle muhtarlarına seslenen Başkan Çerkez “ Halkımızın takdiriyle başkanlık görevine seçildik. Göreve geldiğimiz andan itibaren hizmet ve çözüm odaklı siyaset zamanı başladı. Taleplerinizi yerinde ve hızlı şekilde çözeceğiz. Bugün bu doğrultuda problemlerinizi sıkıntılarınızı dinlemek için İETT yetkilimizde aramızda. Yerinde çözüm bütün Çekmeköy halkının hakkıdır biz bu hakkı onlara teslim edeceğiz. Ekibimizi kurduk hizmete hazırız, biz halka gidiyoruz yerinde çözümler üretiyoruz. “ dedi. 

“HİZMETİ TÜM MAHALLELERİMİZE YAYACAĞIZ”
Gelen taleplere de değinen Başkan Çerkez “ Okul yerleri ile alakalı belediye olarak biz veriyoruz. Eğitimle ilgili çalışmalarımız hız kesmeyecek. Sokak hayvanları ile alakalı koruma kanun var. Bi de bu kanunlardan yola çıkarak halkımızı da sokaktaki canlarımızı da mağdur etmeden çözümler üreteceğiz. Bu konuyla ilgili daha hassas davranmamız gerekiyor. Sağlık Ocakları, parklardaki düzenleme, parkların daha efektif hale getirilmesi, mezarlık talepleri, bilgi evleri ve kreşler gibi problemleri de çözüme kavuşturup halkımızla kucaklaşacağız. Hizmeti tüm mahallelerimize yayacağız,” dedi. 

Yeni dönemde muhtarlarla yapılan ilk toplantı olma özelliği taşıyan program, hatıra fotoğrafı ile son buldu. 
 

Editör: Editör Yazar