Diyarbakır'da yaşandığı iddia edilen skandal olayda, iddiaya göre, kadınların havuza girmesini engellemek isteyen bir grup, ellerinde baltalarla havuzu bastı. Olay sırasında, grup üyeleri "Havuzu kapattıracağız, çimento dökeceğiz" diyerek şezlongları kırıp havuza attı.

Havuzda bulunan diğer kişilerin büyük panik yaşadığı olayda, saldırgan grup büyük hasara yol açtı. Görgü tanıkları, grubun havuza zarar verirken çevreye de tehditler savurduğunu belirtti. Olayın ardından güvenlik güçleri hızlı bir şekilde müdahale ederek duruma el koydu.

TEM'de korkunç kaza; 15 araç birbirine girdi TEM'de korkunç kaza; 15 araç birbirine girdi

Polis, olaya karışan kişileri tespit etmek ve adalete teslim etmek için soruşturma başlattı. Yaşanan bu skandal olay, kentte büyük tepki topladı ve sosyal medyada geniş yankı buldu. Belediye yetkilileri, havuzun yeniden kullanıma açılması için gerekli tamirat çalışmalarına başlayacaklarını duyurdu.

X'te faaliyet gösteren HaberLog isimli sayfanın paylaşımında şu ifadelere yer verildi;

"Sizin ağa babalarınızı öldürmüşüz, daha mezarlarının yeri belli değil"

Site sakinlerinden bir kadın, aynı sitenin havuzuna giren komşularına 'fuhuş yapıyorsunuz' diye bağırıyor. Buna tepki gösteren vatandaşlar polis çağırıyor. Hakaret eden kadının kocası polisin yanında özür diliyor. Polis de, 'siz komşusunuz, olur böyle şeyler' diyerek işlem yapmadan tarafları barıştırmaya çalışıyor. Gelen özür üzerine kimse şikayetçi olmuyor. Olay çıkaran taraf, akrabaları ve arkadaşları dahil sitede 5 dairede ikamet ediyor. Kadının eşi önce havuza girenlerden özür diliyor, konu bir şekilde kapanacakken daha sonra bu 5 dairede oturanlar ellerinde baltalarla havuzu basıyor.

'Havuzu kapattıracağız, çimento dökeceğiz' diyerek havuza zarar veriyorlar. Şezlongları kırıp havuza atıyorlar. Daha sonra videodaki skandal ifadeler gerçekleşiyor. Tüm site sakinlerini tehdit edip sindirmeye çalışıyorlar. Gelen tüm görüntüleri olduğu gibi sizlerle paylaşıyoruz.

Editör: Editör Yazar