GÜNCEL

Enginyurt: Ekrem İmamoğlu tek başına muhalefet partilerini ikiye katlar

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'tan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na övgü dolu sözler.

Abone Ol

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, katıldığı televizyon programında yaptığı açıklamalarla gündeme oturdu. Enginyurt, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun siyasi gücüne vurgu yaparak, "Ekrem İmamoğlu şu an sokağa çıksa, tek başıma adayım dese, bütün muhalefet partilerini ikiye katlar," ifadelerini kullandı.

Loading...

Enginyurt, İmamoğlu'nun halka olan yakınlığı ve popülaritesinin yüksek olduğunu belirterek, İmamoğlu'nun muhalefet partilerinden daha fazla destek alabileceğini savundu. Bu açıklamasıyla Enginyurt, İmamoğlu'nun siyasi gücünü ve halk nezdindeki etkisini bir kez daha gündeme taşıdı.

Ekrem İmamoğlu, 2019 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğinden beri geniş bir destekçi kitlesine sahip. Enginyurt'un iddiaları, İmamoğlu'nun gelecekteki siyasi kariyeri hakkında spekülasyonları artırırken, muhalefet partileri arasındaki dinamikleri de yeniden değerlendirmeye sevk etti.