Evrencikliler, Hıdırellez’i bahar şenliği ile karşıladılar Evrencikliler, Hıdırellez’i bahar şenliği ile karşıladılar

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde bir araya geldi. Görüşmenin detayları çok sayıda kişi tarafından merak edildi ve detaylar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Detaylar arasında en çarpıcı başlık olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP Genel Merkezi'ne bir ziyaret düşündüğü öne çıktı.

SELVİ YAZDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın atacağı tüm adımları doğru bir şekilde öncesinden aktaran Hürriyet Yazarı Abdülkadir Selvi görüşmeyle ilgili ayrıntıları kaleme aldı. Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP Genel Merkezi'ne bir ziyaret düşündüğünü yazdı. Görüşmeden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın memnun kaldığı ve “En kısa sürede CHP Genel Merkezi’ni ziyaret etmek isterim” dediği öğrenildi. Özgür Özel’in de buna “Memnuniyetle, bekleriz” diye yanıt verdiği ifade edildi. 

GEZİ TUTUKLULARI

Özgür Özel’in, Can Atalay ve Osman Kavala üzerinden Gezi mahkumlarının yeniden yargılama konusunu gündeme getirdiği öğrenildi. Özgür Özel’in AİHM ve Anayasa Mahkemesi kararlarının uygulanması ve yeniden yargılama talep ettiği ifade edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ne yanıt verdiği ise öğrenilemedi. Erdoğan, Özgür Özel’le görüşmeden sonra Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u AK Parti Genel Merkezi’ne çağırarak kısa bir görüşme yaptı.

Editör: Editör Yazar