Maltepe Belediyesi, 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilere çanta ve kırtasiye desteğinde bulundu. Öğrencilerle tek tek ilgilenen Başkan Esin Köymen, “Hepinizi kutluyorum. Umarım yeni dönemde velilerimizle, öğretmenlerimizle ve çocuklarımızla birlikte iyi bir dönem yaşarız.” dedi.

Hem eğlendiler hem de öğrendiler Hem eğlendiler hem de öğrendiler

Maltepe Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, “Okula İlk Adım Buluşması” adı altında okula yeni başlayan öğrencilere kırtasiye desteğinde bulundu. Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde çocuklara için balonlarla süslenen salonda gerçekleştirilen ve sık sık çocuk şarkılarının çalındığı etkinlikte, 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla birlikte okula yeni başlayan Maltepeli öğrencilere içinde kırtasiye malzemelerinin bulunduğu çanta hediye edildi.

“UMARIM İYİ BİR DÖNEMİ BİRLİKTE GEÇİRİRİZ”

Maltepe Belediye Başkanı Mimar Esin Köymen ve belediye başkan yardımcılarının da katıldığı etkinlikte Köymen çocuklarla tek tek ilgilendi ve hediyelerini verdi. Başkan Köymen etkinlikte “Bugün hepiniz ilk kez okula başlıyorsunuz. Hepinizi kutluyorum. Velilerimizin özellikle yüreğine ve emeğine sağlık. Şimdiden zorlu bir yolculuk çocuklarla birlikte sizleri de bekliyor. Umarım yeni dönemde velilerimizle, öğretmenlerimizle ve çocuklarımızla birlikte iyi bir dönem yaşarız. Tekrar hepinizi kutluyor, gözlerinden öpüyorum. Velilerimize de saygılarımı sunuyorum.” diye konuştu.

Editör: HABER MERKEZİ