Niye öldü Haberleri

niye öldü haberleri ve güncel niye öldü gelişmeleri, niye öldü ile ilgili tüm video, niye öldü fotoğrafları ve niye öldü haberleri Yaşam Gazetesi sitemizde


3.SAYFA

İstanbul'da Aile Hekimliği yaparken istifa ederek memleketi Antalya'daki köyüne yerleşen 32 yaşındaki Dr. Deniz Toman, evinin 2 km uzağındaki ormanlık...

GÜNCEL

Küçükçekmece bir değerini kaybetti. Rambo lakaplı Mustafa Gökçe, geçirdiği kalp krizi ile sevenlerini üzdü.

DÜNYA

Dogecoin'in yüzü olan köpek Kabosu hayatını kaybetti.

3.SAYFA

5 gün önce Manisa’nın Soma ilçesinde MESEM kapsamında stajyer olarak çalıştığı inşaatta iş kazası geçirdikten sonra hastanede tedavi altına alınan...

GÜNCEL

Türk sinemasının acı kaybı... Duayen Oyuncu Ayten Gökçer hayatını kaybetti. Ayten Gökçer kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı?

GÜNCEL

Iraklı 17 yaşındaki bir öğrenci tarafından okulda öldürülen müdür İbrahim Oktugan'ın cenazesinde namazı kıldıran imam, 'Sığınmacılara tepki gösterilmemesi' gerektiğini söyledi.

3.SAYFA

Yalova-Bursa yolunda motosikletiyle kaza yaparak hayatını kaybeden Melek Karakaş'ın organlarını bağışladığı ortaya çıktı.

İSTANBUL

Iğdır Tuzluca eşrafından olan Bayram Yılmaztekin hayatını kaybetti.

GÜNCEL

Matbaacılık, Gazetecilik, Spor adamlığı, demokrasi ve cumhuriyetin yılmaz savunucusu Nusret Öksüz hayatını kaybetti.

GÜNCEL

“Cebimdeki bisküviyi çocuklarıma verecektim, yiyemiyorum.” diyen ve Hatay’daki depremde üç çocuğunu da kaybeden Şerif Amca, hayatını kaybetti.

3.SAYFA

Kocaelispor Teknik Asbaşkanı Ekrem Can, futbolcu keşfetmek için gittiği Nijerya'da yakalandığı sıtma hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

3.SAYFA

Adıyaman'ın Gerger ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. Silahla oynayan 12 yaşındaki kız hayatını kaybetti.