İstanbul Gazeteciler Derneği (İGD) Başkanı Hasan Hınıslı, Yaşam Medya Grubu'nu ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu.

TASARRUF GENELGESİ PROTESTOSUNA DAVET ETTİ

Hınıslı, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla düzenlenecek etkinliğe katılım için davette bulundu. Ayrıca, 22 Temmuz’da yayımlanan tasarruf genelgesini protesto etmek amacıyla Basın İlan Kurumu İstanbul Şubesi önünde meslektaşlarıyla birlikte tepki açıklaması yapacağını duyurdu.

Basın özgürlüğü ve meslektaşlarının hakları için dayanışmanın önemine değinen Hınıslı, Yaşam Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Celal Karaali’den düzenlenen etkinliğe ve protestoya katılım desteği istedi.

Gazeteciler Basın İlan önünde; ‘Basını Aç Bırakma Genelgesi’ Gazeteciler Basın İlan önünde; ‘Basını Aç Bırakma Genelgesi’

Karaali, tasarruf genelgesiyle ilgili yapılacak her türlü tepkisel eylemde kurum olarak yer alacaklarını ve destek sunacaklarını belirtti. Sorunun yerel basının tamamını ilgilendirdiğini vurgulayan Karaali, genelgenin tekrar gözden geçirilmesi gerektiğini düşündüğünü ifade etti.

Editör: Editör Yazar