Gerçek Gündem'den Hatice Turhal'ın haberine göre, Mustafa Sarıgül’e kurulan kaset kumpasının perde arkasında çarpıcı detaylar bulunuyor.

BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANI VE ESKİ AVUKAT HAZNEDAR

Murat Haznedar, Mustafa Sarıgül’ün avukatı olarak tanınıyordu. Beşiktaş Belediye Başkanı seçilen Haznedar’ın yardımcısı ise belediye çevrelerinde büyük iş bitirici olarak bilinen Hüseyin Sipahi'ydi. Sipahi'nin organizasyonları dikkat çekmiş, görevden alınmış ve hatta bir dönem cezaevine girmişti.

GAYRİMENKUL ANLAŞMAZLIĞI

Sipahi, Sarıgül ile ortak bir iş girişiminde bulunmuştu. Maslak’ta Ali Ağaoğlu’na ait bir gayrimenkulü 15 milyon dolara satın almışlar, ancak tapu Sarıgül’ün mutemedinde kalmıştı. Zaman içinde Sipahi, parasını ya da mülkün yarı tapusunu talep etmiş, ancak Sarıgül bu talepleri karşılamamıştı.

KUMPASIN KURULMASI

Tam bu sırada, Sarıgül’ün evinde çalışan bir kadın görevli, özel görüntüleri kayda alarak kumpası başlatmıştı. Bu görüntüler Hüseyin Sipahi'nin eline ulaştı. İddiaya göre, Sarıgül oğlu Emir’i, Sipahi'nin oğluyla görüştürmüş ve bir miktar para ödemeyi kabul etmişti. Ancak Sarıgül verdiği sözü tam olarak tutmamış, küçük parçalar halinde ödemeler yapmıştı. En son 100 bin dolar ödeyince, anlaşmazlık daha da büyümüştü.

YENİ GÖRÜNTÜLER VE YOLSUZLUK İDDİALARI

Et ve Süt Kurumu küçükbaşı özendirmek için milyonlarca TL reklam yapacak Et ve Süt Kurumu küçükbaşı özendirmek için milyonlarca TL reklam yapacak

Şu anda konuşulan başka görüntülerin de bulunduğu. Olayın diğer cephesi ise yolsuzluk parasının nasıl bölüşüleceği konusunda anlaşmazlıklar içeriyor.

Editör: Editör Yazar