Onlyfans üzerinden yaşanan olay, sosyal medyanın gündemine oturdu. Özellikle yetişkin platformlarda yaşanan bu durumlar, derin psikolojik sarsıntılara sebep olabilir. Nitekim başına bu olay gelen baba intiharın eşiğinden döndü.

Norveç'te evli bir baba OnlyFans içeriğinin 23 yaşındaki kızına ait olduğunu öğrenince şaşkına döndü ve terapiye ihtiyaç duydu. 

Adam, arkadaşlarının tavsiyesi üzerine yerel bir profile rastladığını ve aylarca bu içerik üreticisiyle etkileşimde bulunduğunu, ancak sonunda üreticinin kızı olduğunun farkına varıp dehşete düştüğünü paylaştı.

PSİKOLOG KAMUOYUYLA PAYLAŞTI

Oylama yapıldı; Yaşayan en güzel kadın ve erkek seçildi Oylama yapıldı; Yaşayan en güzel kadın ve erkek seçildi

Babanın psikolojik danışmanlık aldığı Tone Haldorsen, "Bu durum neredeyse aralarındaki ilişkiyi yok edecekti. Babanın kızıyla ilgili cinsel bir şey yapma düşüncesi onu fiziksel olarak hasta etti. Şimdi onun bedeni, fantezilerinin ve sadakatsizliğinin kaynağı olmuştu" dedi. Haldorsen, babanın hala kızının annesiyle evli olduğunu ve kadının bu olaydan haberdar olmadığını belirtti.

Baba ve kız ile bir süre danışmanlık yaptıktan sonra ikisinin de artık çok daha iyi durumda olduğunu ve bu olaydan sonra neredeyse daha yakın bir ilişki kurduklarını belirtti.

Bir cinsellik uzmanı ve evlilik/ilişki danışmanı olarak çalışan Haldorsen, adamın kızının bedenine aylarca hayranlık duyduğunu ve rahatsız edici gerçeği öğrenmeden önce durumdan habersiz olduğunu söyledi.

Adam, kızının yüzünü hiç görmediğini çünkü her zaman kapalı olduğunu ve kızını çıplak görmediği için kim olduğunu tanıyamadığını açıkladı.

Editör: Editör Yazar