Kaybolan profesör elleri bağlanmış halde Porsuk Çayı'nda ölü bulundu Kaybolan profesör elleri bağlanmış halde Porsuk Çayı'nda ölü bulundu

Gazeteci Can Ataklı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP'yi de MHP gibi iktidara ortak etmeyi planladığını ve bu kapsamda CHP'ye 4 bakanlık vereceğini öne sürdü.

İKTİDARA ORTAK ETME PLANI

Can Ataklı, YouTube yayınında şu iddiaları gündeme getirdi:

"Bazı önemli CHP’lilerle konuştum. Erdoğan’ın şuna zorladığını söylediler, hatta alttan teklif Özgür Özel’e… 'Sizler de taşın altına elinizi koyun, bazı bakanlıkları alın'. Erdoğan artık bitirmiş işi. Erdoğan dönem sonunu planlıyor. Gidecek. 'Başına ve yakınlarına bir şey gelecek mi' diye endişeleri var. Bundan kurtulmak için CHP’yi bir şekilde iktidara ortak etme planı var. Tabii karşılığı var mı?

"VERMEYECEĞİ BAKANLIK YOK"

Ataklı sözlerini şöyle sürdürdü;

"Bir iki bakanlık, Milli Eğitim Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı ama onun dışında vermeyeceği bakanlık yok. 'Ne olacak' diyor 'Turizm verse, Sağlığı verse, Sporu verse hatta İçişleri’ni verse…' Hatta verir; 'al sen uğraş' der. Şimdi böyle bir hava var. Ben Özgür Özel’in böyle bir şeye yatacağını tahmin etmiyorum ama CHP’nin içinden 'bak belediyeleri de aldık, çalışması için kaynağa da ihtiyaç var. Sadece yerel yönetimle olmaz, merkezi yönetime de ihtiyaç var' diyenler olabilir. Anladığım kadarıyla var, bunu tahrik edenler var."

Editör: Editör Yazar