Sosyal medyada paylaşılan bir görüntülde kameraya konuşan ve Suriyeli olduğunu belirten bir kişi, Türklere iş vermemesinin gerekçesini açıkladı.

Suriyeli lokanta sahibi adam, "Türkler gelip lokantamda çalışmak için iş istiyor. Ben de onlara diyorum ki 'Ben yabancı çalıştırmıyorum.'" ifadelerini kullandı.

TİYATROCU ÇIKTI

Videodaki kişinin Suriyeli taklidi yapan bir tiyatrocu olduğu anlaşıldı. Teyit.org'dan edindiğimiz bilgiye göre, @gulushane_Tv TikTok profilinde, Suriyeli taklidi yaptığı karaktere ait birçok video ve Suriyeli taklidi yapmadığı farklı skeçler de yer alıyor. Örneğin kendi konuşmasını değiştirmeden çektiği bir skeçte, gıda ürünlerine gelen zamları eleştiriyor.

Sultanbeyli'de polis: Milliyetçiliğin ağası da paşası da benim Sultanbeyli'de polis: Milliyetçiliğin ağası da paşası da benim

Teyit, konuyla ilgili bilgi almak için videoyu çeken kişiye ulaştı. Ozan A. D., tiyatro sanatçısı olduğunu belirtti. Sanatçı, TikTok hesabında yayınladığı mizahi amaçla yaptığı paylaşımların ciddiye alınacağını tahmin etmediğini de ekledi.

Editör: Editör Yazar