MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti içi bir toplantıda yaptığı açıklamalarda, Eurovision Şarkı Yarışması’nı hedef aldı. İsviçreli şarkıcı Nemo’nun sahne kıyafetini eleştiren Bahçeli, ” Batı’nın çürüyen toplum ve kültürel yapısı adeta sahne almıştır. Birinci olan İsviçreli erkek sanatçının tüylü ceket, bol makyajlı ve pempe saten etekle yarışmada boy göstermesi utanç verici bir yozlaşmanın teyidinden başka bir şey değildir” ifadelerini kullandı.

“PEMPE SATEN ETEKLE BOY GÖSTERMESİ UTANÇ VERİCİ”

“Marjinalliğin dozajı korkunç düzeydedir. Batı’nın çürüyen toplum ve kültürel yapısı adeta sahne almıştır. Birinci olan İsviçreli erkek sanatçının tüylü ceket, bol makyajlı ve pempe saten etekle yarışmada boy göstermesi utanç verici bir yozlaşmanın teyidinden başka bir şey değildir. Buna çağdaşlık deniyorsa batsın böyle bir çağdaşlık anlayışı. Buna modernlik deniyorsa, olmaz olsun böyle modernlik.”

Böylesi görülmedi; Protestocu, polisin attığı biber gazını içti Böylesi görülmedi; Protestocu, polisin attığı biber gazını içti

“TÜRKİYE'YE KARŞI KOMPLOLAR KURUYOR”

Ankara Emniyeti'nde görevli 3 kişinin görevden uzaklaştırılmasıyla ilgili olarak da önemli değerlendirmelerde bulundu. Bahçeli, emniyet ve yargı içinde bazı çetelerin Türkiye'ye karşı komplolar kurduğunu ifade etti. Ayrıca, içişleri bakanlığı tarafından Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı'nın görevlerinden uzaklaştırılmasına da değindi.

Bahçeli, emniyet ve yargı içinde bazı çetelerin yeniden Türkiye üzerinde hesap yaptığını söyledi. Bir komplonun devrede olduğunu belirten MHP lideri Bahçeli, "Ayranımızı kabartmasınlar, sabrımızı taşırmasınlar. Olan biten tüm kanun dışı irtibat ve ilişki ağlarının farkındayız. Birkaç emniyet müdürünün açığa alınmasıyla geçiştirilemeyecek bir komplo devrededir. Hedef MHP, AK Parti, Cumhur İttifakı ve son tahlilde Türkiye'dir. Gizli tanık ifadeleriyle şerefli isimleri karalama kumpasını gölgeleme arayışını himaye eden kim varsa haindir haşhaşidir." ifadelerini kullandı.

Editör: Editör Yazar