Yıldız futbolcu Nunez kendini ringte sandı; Taraftarla yumruklu kavga Yıldız futbolcu Nunez kendini ringte sandı; Taraftarla yumruklu kavga

Çinlik genetik alanında araştırmalar yapan bilim insanları ülkemizde sunuculuk, oyunculuk ve şarkıcılık yapan Defne Samyeli'nin yaşına göre çok genç görünen cildini radarlarına aldılar.

Defne Samyeli, Çin’de genetik kökenler ve cilt gençliğine dair araştırma yapan genetik bilimcilerin dikkatini çekti. Samyeli, önümüzdeki günlerde Pekin’e gidip cildine dair yapılacak araştırmalara katılacak.

"ÇOK ŞAŞKINIM"

Samyeli konuyla ilgili, “Gerçekten çok şaşkınım. Bize Orta Doğu’dan ilgi gösterilmesine alışığım ama Uzak Doğu’dan beni takip eden, hatta araştıran böyle bir kadronun olduğunu bilmek ve bir konferansta beni dinlemeye bu kadar çok kişinin geleceğini öğrenmek bana büyük bir sürpriz oldu. Elbette çok sevinçle karşıladığım bir sürpriz. Dünyanın neresinde olursa olsun tutkuyla ilgilendiğim konularda böyle kalabalıkların önüne çıkıp konuşmak benim için büyük mutluluk” ifadelerini kullandı.

Editör: Editör Yazar