Teğmenlerin krize sebep olan kılıçlı yeminiyle ilgili FETÖ araştırması yapıldığı iddia edildi.

Türkiye Gazetesi'nden Emrah Özcan'ın haberine göre, Kılıçlı yeminle ilgili olarak FETÖ iddiaları ortalıkta dolaşırken konunun AK Parti MYK’da ele alınması, sürecin ciddiyetle takip edildiğinin ve unutulmadığının bir göstergesi oldu.

"AK PARTİ'NİN ÖNEMİNİ GÖSTERDİ"

Edinilen bilgilere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan bu konudaki hassasiyetini bir kez daha dile getirdi. Böyle bir şeyi kabul edemeyeceklerini vurgulayan Erdoğan “Bu mesele bize bir kere daha AK Parti’nin önemini gösterdi. Süreci sükûnetle, metanetle, kararlılıkla yürütüyoruz. Siz de aynı hassasiyette olun” dedi.

"TAMAMEN ORDUYA MAL EDİLMESİ YANLIŞ OLUR"

BDDK Başkan Yardımcısının düğününde banka müdürlerinden takı şov BDDK Başkan Yardımcısının düğününde banka müdürlerinden takı şov

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, bu eylemin arkasında 30-50 kişinin olabileceğini söylediğini hatırlatan Terör ve Güvenlik Uzmanı Coşkun Başbuğ, şöyle konuştu:

Eğer durum böyleyse 30-40 kişi kadardır. Bunların kışkırtmasıyla olan bir olaydır. Buradaki apseyi söker atarsın. Yoksa burada tamamen toptancı bir yaklaşımla ‘Hepsi böyledir’ diyerek hareket etmek orduya yazık etmek olur.

Editör: Editör Yazar